Mordamus Webhosting en Domein registratie

Mordamus
Mordamus Aankondigingen Feed

 • [Afgerond] Onderhoudswerkzaamheden 14-06
  De werkzaamheden zijn succesvol uitgevoerd en alle diensten zijn beschikbaar.

 • Onderhoudswerkzaamheden 14-06
  Aankomende zaterdag (14-06-2014) zullen we van 10:00 t/m 12:00 onderhoudswerkzaamheden doorvoeren aan de omgeving.
  Hierdoor is het mogelijk dat gedurende deze tijd diensten (zoals email en webhosting) niet zullen werken. We doen er alles aan om dit zo kort mogelijk houden.
  Zodra de onderhoudswerkzaamheden zijn afgerond zullen we hier een afmelding over sturen. • Onderhoudswerkzaamheden Beveiligde verbindingen
  In verband met het recent ontdekte veiligheidsprobleem (CVE-2014-0160) in de software die zorgt voor de versleuteling van beveiligde verbindingen hebben wij een aantal werkzaamheden uitgevoerd op het Mordamus netwerk. Door deze werkzaamheden zijn alle diensten niet beschikbaar geweest op 21-4-2014 van 9:00 - 11:00. De werkzaamheden zijn succesvol afgerond en alle diensten zijn weer beschikbaar.

  Er is vooralsnog geen reden om aan te nemen dat derden zich toegang hebben verschaft tot privacy gevoelige informatie.

 • Problemen met Uitgaande email
  We hebben een probleem gehad met het versturen van uitgaande email. Dit probleem heeft zich voorgedaan op 1 december van 1 uur snachts tot 7 uur 's ochtends.
  Het probleem is inmidels opgelost en emails worden weer succesvol verstuurd. Er is geen email verloren gegaan, wel zullen email berichten gedurende deze periode later zijn afgeleverd.

 • Website bereikbaarheid problemen
  Door problemen met een firewall is er een probleem onstaan met de bereikbaarheid van de diverse websites. Dit probleem heeft zich voorgedaan van 15:00 - 18:00 uur. Er is een nood ingreep toegevoegd waardoor de websites weer bereikbaar zijn.Mijn Mordamus Login

Email:

Password:

U bent hier  : Home Service Aankondigingen Nieuws