Mordamus Webhosting en Domein registratie

Bedrijfsprofiel

Activiteiten

Mordamus bied een totaal oplossing voor bedrijven en particulieren om zich op het internet te presenteren. Dit kan varieren tot het ontwerpen van een website tot het hosten en het onderhoud hiervan.

Kwaliteit

Mordamus streeft naar een hechte en goede relatie met haar klanten. Wij maken gebruik van gesynchroniseerde servers. In de praktijk betekent dit dat onze website op meerdere servers tegelijkertijd draaien om het risico op uitval te minimaliseren.

Ontstaan

Mordamus werd eind 2001 opgericht als leerproject. In de afgelopen jaren is Mordamus uitgegroeid van een jong dynamisch bedrijfje naar een betrouwbare en stabiele partner voor internet oplossingen. Wij hebben hard gewerkt aan innovatie en verbetering van kennis en materiaal.

Begin 2004 zijn we gaan samen werken met andere webhosting bedrijven om los van elkaar de krachten te bundelen en uiteindelijk meer service te bieden.

Onze Missie

De kracht van Mordamus is (dat bleek de afgelopen jaren en dat hebben we o.a. terug gekregen van onze klanten) een totale betrokkenheid.

Wij zien ons zelf graag als partners.

D.w.z. dat we mee willen denken over ontwerpen en oplossingen.

Wij vinden niet altijd overal een prijskaartje aan dient te hangen.

Kwaliteit en service gaan voor ons verder dan kwantiteit en winst.

 

Ervaringen

Hallo, Ik wil jullie bij deze complimenteren met jullie bedrijf. Ik vind jullie zeer klantvriendelijk, snel, goedkoop, en de diensten die jullie verlenen zijn gebruikers- en klantvriendelijk. Kortom: jullie hebben het helemaal begrepen! Veel succes.Jenny de Wit

Mijn Mordamus Login

Email:

Password:

U bent hier  : Home Mordamus