Mordamus Webhosting en Domein registratie

Eigen site maken

eigen website bouwen

Eigen site maken maar geen ervaring. Met behulp van deze pagina maakt u eenvoudig een eigen site. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw eigen site op het internet te krijgen. Wat u altijd nodig heeft is een eigen domeinnaam en een hosting pakket. Dit zijn de basisbenodigdheden voor uw eigen site. Hieronder staan een aantal mogelijkheden uitgelegd.

Eigen site met een sitebuilder

Eigen site door middel van online sitebuilders. Mordamus heeft een aantal eenvoudig te gebruiken sitebuilders. Om een eigen website te bouwen kunt u gebruik maken van Joomla. Wilt u een eigen webwinkel beginnen dan kunt u gebruik maken van OsCommerce die u als sitebuilder kunt installeren.

Eigen site met een offline programma

Eigen site maken met een website bouwprogramma zoals Microsoft Frontpage, Expression Web of Adobe Dreamweaver. Heeft u een van deze programma’s op uw computer geïnstalleerd staan dan kunt u deze gebruiken om uw eigen site te maken. Er zijn veel websites en boekjes beschikbaar die u kunnen helpen om met deze programma’s een mooie site te maken. Wat handige links vindt u hieronder:

 
U bent hier  : Home