Mordamus Webhosting en Domein registratie

Eigen website bouwen

website builders

Eigen website bouwen? Mordamus heeft eenvoudig via het regelpaneel, met een druk op de knop, te installeren sitebuilders. Hierbij heeft u geen kennis van programmeertalen of databases nodig. Door middel van een druk op de knop heeft u uw applicatie of zelfs gehele website online, zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden! Hieronder ziet u een overzicht van alle sitebuilders die op dit moment beschikbaar zijn.

Eigen weblog

Wordpress is gratis weblog software, die onder de GPL licentie wordt gepubliceerd. WordPress is in eerste instantie ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken gebruik van WordPress, omdat het betrouwbaar, makkelijk en flexibel is. Wordpress voorbeeld
MVO Blog. Er zijn tevens veel gratis te downloaden lay-outs voor Wordpress te vinden.

Eigen forum

phpBB is een zeer uitgebreide en aanpasbare Open Source bulletinboard package, oftewel een forum. PhpBB heeft een gebruikersvriendelijke interface, een makkelijk te gebruiken beheerpaneel en een nuttige Faq. Op basis van de krachtige PHP servertaal en uw keuze uit één van de databaseservers MySQL of Access/ODBC, is phpBB de ideale start van een gemeenschap op uw website. Voor meer informatie en de meest recente versie, kijk op www.phpbb.com. PHPBB voorbeeld bekijken,
Webdesign forum.

Eigen webwinkel

osCommerce is een van de leidende e-commercesoftwares van dit moment. Het bevat een grote online winkelwagenfunctionaliteit, die het winkeleigenaren in staat stelt om eenvoudig hun winkel op te zetten en te runnen met een minimum aan moeite en zonder licentie- of overige kosten of beperkingen. Deze software is ideaal voor MKB’ers die zich ook willen richten op de verkoop via internet. Kijk voor meer informatie op www.oscommerce.com.

Eigen site

Joomla is een van ‘s werelds beste open source content management systemen (CMS). Joomla zorgt voor eenvoudig beheer en publicatie van de inhoud die u kwijt wilt op uw site. Vormgeving, inhoud en structuur zijn namelijk van elkaar gescheiden, waardoor inhoud aan de hand van templates (=sjablonen) automatisch op de goede plek wordt gepubliceerd. Voor meer informatie en voorbeelden van templates, kijk op www.joomla.com

ASP Chat Now

Chatbox op uw website geen probleem en ook met een druk op de knop geïnstalleerd op uw domein! Zo makklijk is het nergens anders! ChatNow is een ASP applicatie.

ASP online photo album

Een veel gebruikt en overzichtelijk fotoalbum. Publiceer probleemloos uw eigen fotoalbum op internet en laat de hele wereld mee genieten! Leuk te gebruiken in combinatie met een weblog!

ASP Poll

Een makkelijk te beheren webpoll om informatie over uw bezoekers te verzamelen. Voor bedrijven erg handig voor het verzamelen van relevante informatie over uw diensten en producten.

Forum App

Een zeer eenvoudig te beheren forum. Heeft u niet veel verstand van webdesign en of websites kies dan dit forum het is makkelijk snel en eenvoudig te gebruiken.

Flexwiki

Creëer uw eigen knowledge base zoals wikipedia. Eenvoudig in te richten en zeer flexibel. Voor iedereen die informatie wil delen over welk onderwerp dan ook is dit de beste tool.

PHP adsNew

Het beheren van de advertenties op uw website is nog nooit zo makkelijk geweest. Dit is een zeer uitgebreide en makkelijk in gebruik.

U guestbook

De naam zegt het al een gastenboek voor op uw website. Eenvoudig en gratis te installeren op uw webhosting pakket.

Disclaimer

Mordamus is niet verantwoordelijk voor updates, gebruiker vrijwaart Mordamus voor alle schade die kan voortvloeien uit installatie. Ook op installatie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Voor support op het gebruik van de applicaties verwijzen we u naar de ontwikkelaars van deze applicaties. Mordamus biedt geen volledige support op de applicaties zelf.

 
U bent hier  : Home