Mordamus Webhosting en Domein registratie

Nieuwe website

Na 3 jaar gewerkt te hebben met onze oude website presenteren we met enige trots onze vernieuwde website voor.

Het gaat om een opvallende vernieuwing, met heel wat nieuwe mogelijkheden en een groot gebruiksgemak. Meer interactiemogelijkheden en een rustige leesstijl zijn de blikvangers. We hebben de lay-out, inhoud en accenten ontwikkeld met het idee hoe we nog beter konden inspelen op de actuele wensen van de gebruiker .

Tevens hebben wij de introductie van de nieuwe website gebruikt om nieuwe diensten aan te bieden.

 

Reseller hosting

Wij boden dit pakket al regelmatig aan aan grote klanten. Maar nu word het pakket ook daadwerkelijk toegevoegd aan onze diensten portfolio.

Meer informatie

E-mail hosting

We merken dat de vraag naar outsourcing van de email server omgeving groeiende is. Op basis hiervan hebben we een aantal pakketten ontwikkeld die bedrijven in staat stelt dit in beheer te geven bij Mordamus.

Meer informatie

On-line backup

Een nieuwe dienst in ons pakket maar wel een logische stap is het aanbieden van online back-up oplossingen. Doordat internetverbindingen steeds sneller worden is het mogelijk om hun back-up te outsourcen. Grote voordeel hiervan is dat de back-up zich niet meer in het pand bevindt

Meer informatie

 

We blijven echter niet stil zitten. In de komende maanden wordt de website verder uitgewerkt met nog meer inhoud en nieuwe toepassingen.

Overtuig jezelf en laat ons je bevindingen weten!

 

Ervaringen

Hallo, Ik wil jullie bij deze complimenteren met jullie bedrijf. Ik vind jullie zeer klantvriendelijk, snel, goedkoop, en de diensten die jullie verlenen zijn gebruikers- en klantvriendelijk. Kortom: jullie hebben het helemaal begrepen! Veel succes.Jenny de Wit

Mijn Mordamus Login

Email:

Password:

U bent hier  : Home Mordamus Nieuws