Statistieken site verbeteringen

Wij hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd in de statistieken site. De statistieken site geeft aan hoeveel bezoekers op uw website komen, welke informatie het meest interessants is en eventuele problemen die bezoekers tegenkomen De statistieken site zit nu achter een inlog pagina. U kunt hier inloggen met dezelfde inlog gegevens als voor ... Lees verder »

31st Jan 2012
Upgrade Smartermail Emailserver

We hebben vandaag onze hoofd email server voorzien van de laatste versie. De belangrijkste verbeteringen: De webmail interface is aangepast op een aantal punten waardoor hij nog sneller en gebruiksvriendelijker is Synchronisatie met Outlook en Mobiele apparaten is verbeters Tevens is het nu mogelijk om direct te communiceren met collega's ... Lees verder »

22nd Jan 2012
Overgang naar SSD als opslag

Vanaf heden maken onze servers gebruik van SSD schijven om de data op te slaan. Bij SSD schijven wordt de data in snelle geheugen chips opgeslagen t.o.v. traditionele schijven die dit magnetisch opslaan. Doordat er geen mechanische onderdelen meer aan te pas komen kan er veel sneller data opgevraagd en weggeschreven worden. Deze performance ... Lees verder »

17th Jan 2012
Hash Collission Bug

Er is vorige week een probleem openbaar gemaakt waardoor webservers gevoelig zijn voor een aanval. Door deze aanval te gebruiken kunnen kwaadwillende vrij gemakkelijk de webserver dermate onder druk zetten waardoor deze voor een tijd niet bereikbaar is. Dit probleem komt vrij breed voor bij o.a. ASP.net en PHP.   Vorige week hebben wij met ... Lees verder »

12th Jan 2012

Powered by WHMCompleteSolution