Mordamus Webhosting en Domein registratie

Eigen website maken

Wanneer u uw eigen website wilt maken dan kan dit heel gemakkelijk bij Mordamus door onze websitemaker. Met een druk op de knop vanuit onze beheer panel kunt u een gratis website maken. Hierbij heeft u geen extra software nodig of ervaring van programeren. Beginnen is gemakkelijk met de nieuwste versie van de volgende populaire toepassingen.

 

Wordpress

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk platform voor het publiceren van een blog met nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Er zijn tevens veel gratis te downloaden lay-outs voor Wordpress te vinden.

lees meer... [Eigen website maken]

 

Joomla

Joomla is één van de krachtigste systemen voor het beheer van de inhoud van uw site (CMS). Het wordt wereldwijd gebruikt voor alles van eenvoudige dynamische websites tot complexe collectieve toepassingen.

lees meer...

 

osCommerce

osCommerce is de ideale oplossing voor het opzetten van een ecommerce website / webshop. Uit te breiden met de mogelijkheden om te betalen via iDeal, importeren van productenvia Excel of TrackandTrace van TNT.

lees meer...

 

phpBB

phpBB is een krachtig, volledig schaalbaar en aanpasbaar forum pakket. phpBB heeft een gebruikersvriendelijke interface, een eenvoudig en ongecompliceerde admin panel, nuttige FAQ, en is de ideale vrije community oplossing voor alle websites.

lees meer...

 

Gallery 2

Gallery 2 is de volgende generatie van open source fotogalerijen websites. Het geeft u een intuïtieve manier om fotobeheer in uw eigen website foutloos te integreren. Gallery 2 is enorm populair voor het publiceren van uw eigen fotoalbums.

lees meer...

 

Advanced Guestbook

Advanced Guestbook is een gastenboek script, dat bezoekers aan uw website toestaat omreacties te posten. Is eenvoudig op te zetten en via het admin panel heeft u de mogelijkheid om berichten te te verwijderen. Mogelijk voor alle webhosting pakketten.

lees meer...

 

 

Features

Mordamus is een ISP Gedragscode Deelnemer

Mordamus voldoet aan de ISP Gedragscode. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.


U bent hier  : Home Website hosting Applicatie Packs