Mordamus Webhosting en Domein registratie

SSL Certificaten

Een SSL certificaat is aanbevolen wanneer u op uw website formulieren verstuurd, gevoelige data verwerkt of weergeeft, of wanneer u tussen servers gegevens transporteert. Helaas wordt dit nog maar weinig gedaan. Daarnaast is het belangrijk om de identiteit van de aanbieder aan de bezoeker te waarborgen, en om de onderlinge gegevens transactie zo ver als het kan te beveiligen. Mordamus biedt een groot aantal certificaten welke hiervoor bij uitstek geschikt zijn.

Wat doet SSL

SSL betekent Secure Socket Layer. Wanneer er een SSL certificaat wordt toegevoegd aan uw website, kan deze worden opgevraagd via https://uwdomein.nl. Alle gegevens welke verstuurd worden tussen de website en de bezoeker, worden versleuteld. De bezoeker merkt hier verder niets van.

SSL wordt vooral aanbevolen wanneer er gevoelige informatie verstuurd wordt tussen de website en de bezoeker, bijvoorbeeld:

  • Persoonlijke gegevens
  • Betalingen & transacties

Extended validation

Met een extended validation SSL certificaat wordt de adresbalk in de nieuwste versies van de veel gebruikte browsers groen. Het certificaat is gebaseerd op een internationale standaard voor controle van de indentiteit.

Wildcard certificaten

Een wildcard certificaat geeft u de mogelijkheid om met een enkel certificaat, alle subdomeinen welke onder het domein vallen te beveiligen, en te valideren. Bij uitstek geschikt voor klanten welke veelal gebruik maken van subdomeinen, en hun gegevens ook hierop goed willen coderen.


U kunt direct bestellen via onze bestelpagina.

 

Features

Mordamus is een ISP Gedragscode Deelnemer

Mordamus voldoet aan de ISP Gedragscode. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.


U bent hier  : Home Website hosting SSL Certificaten