Mordamus Webhosting en Domein registratie

Domeinnaam redirecten

Het redirecten van een domeinnaam is eenvoudig in te stellen in het beheerpaneel. Er zijn verschillende manieren om een domeinnaam redirect in te stellen. Op deze pagina staan een aantal mogelijkheden.

Webforwarding of URL-forwarding

Indien u al ergens anders webruimte heeft (zoals bv de gratis webspace van uw Internet Access Provider) of indien U al een website ergens online staan heeft en indien uw domeinnaam enkel moet worden gekoppeld aan die bestaande website en het huidige emailadres dat U al gebruikt, dan kan u kiezen voor het forwarden/redirecten van deze domeinnaam.

E-mail forwarding

Een "Alias" is in de engelse taal een schuilnaam. Een e-mail alias is in feite een e-mail adres dat gewoon doorgestuurd wordt naar een ander e-mail adres. U heeft voor uw domeinnaam een onbeperkt aantal e-mail aliassen ter beschikking. Die kunnen gelinkt worden naar om het even welk bestaand e-mailadres. Zo kan u bijvoorbeeld Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. laten doorlinken naar uw eigen mailbox Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of uw mail doorsturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Als U een "alias" opzet in uw controle paneel moet U altijd voor elke alias een bestaand e-mail adres ingeven. Aliassen werken met alle e-mail accounts.

DNS management

Bij elke bij Mordamus geregistreerde domeinnaam kan u gratis gebruik maken van de Mordamus nameservers om uw domeinnaam te linken aan andere servers of IP adressen (eigen webserver en/of eigen mailserver zijn hierbij geen enkel probleem).

Volgende DNS records kan u instellen via een gebruiksvriendelijk controle paneel:

A-records
een hostname doorlinken naar een IP adres, bijv. www.uwdomein.nl doorlinken naar uw eigen ip adres.

MX (mailserver) records
opgeven van één of meerdere mailservers, zelfs de prioriteit is in te stellen

CNAME (canonical names)-records
een alias hostname maken naar een andere hostname, bijv. www.uwdomein.nl doorlinken naar server.mijnprovider.com

 

Domein Registratie

www.
U bent hier  : Home Domeinnaam Doorverwijzen