Website maken

Je eigen website maken was nog nooit zo makkelijk

Zelf een website maken met een populaire CMS als WordPress of Joomla!, of eenvoudig in elkaar klikken en slepen met onze eigen tool? Het kan allemaal!

Stap 1: Een goede website maken begint bij een sterke domeinnaam

Wil je zelf een website maken? Voor een goede site en online succes heb je allereerst een ijzersterke domeinnaam nodig. Een goede domeinnaam:

  • Is kort en krachtig
  • Bevat een veelgebruikte zoekterm
  • Zegt iets over het product of de dienst
Claim je domein

Stap 2: Kies een websitebouwtool

Mordamus heeft gratis tools waarmee jij een website kunt maken: WordPress, Dotnetnuke en Joomla. WordPress is veruit het populairst. Dat heeft vooral te maken met het gebruikersgemak waarmee je zelf een website bouwt. WordPress wordt dan ook standaard meegeleverd bij al onze hostingpakketten.

Stap 3: Bestel het beste hostingpakket

Wil jij zelf een WordPress website maken dan heeft Mordamus het ideale pakket voor jou. Mordamus Hosting is inclusief gratis SSL, back-ups en ondersteuning door jouw eigen WordPress expert.

Bekijk onze pakketten

Stap 4: Het installeren van je websitebouwtool

Voordat je je website kan gaan inrichten moet je de websitebouwtool instaleren. Dat kan je gemakkelijk doen vanuit ons beheerpaneel. Met een paar klikken instaleer je Wordpress, Joomla of een van de andere CMS, Webshop websites.

Stap 5: Richt je website in

Via je websitebouwtool kan je gemakkelijk de website vormgeven zoals jij dat wilt.

Heb je een vraag? Dan bel je hem gewoon even op. Nee, hij bouwt niet je website. Hij adviseert je wel bij technische kwesties.

Neem contact op

Stap 6: Publiceer je website

Ben je klaar met je website maken? Proficiat. Je kunt nu je website publiceren en de wereld veroveren.

Maak in een handomdraai je website of blog

Met onze Website bouwer klik en sleep je je website eenvoudig in elkaar, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Kies een kant-en-klaar template en vul deze met jouw eigen teksten en afbeeldingen.

 

Webhosting Pakketten

Volledige vrijheid over de functionaliteiten van je website

Met onze hostingpakketten heb je zelf in beheer welke software en toepassingen je gebruikt. Daarnaast up- en downgrade je eenvoudig naar een ander pakket als je meer ruimte nodig hebt voor je website.

Webhosting Pakketten

Veel keuze uit templates

Met het gebruiksvriendelijke WordPress maak je in een handomdraai je eigen website of blog. Met de vele uitbreidingsmogelijkheden is het de meest populaire software.

Webhosting Pakketten

Uitgebriede functionaliteiten

Met Joomla! maak je een complete website voor onder andere een community, forum of een netwerk. Het heeft zeer veel mogelijkheden en enige technische kennis is nodig.

Webhosting Pakketten

Je eigen webwinkel

Zonder enige technische kennis klik je eenvoudig je webshop in elkaar. Met een gratis SSL-certificaat kunnen je klanten direct veilig bestellen en betalen in jouw webshop.

Webhosting Pakketten