Mordamus Webhosting en Domein registratie

Domeinnaam registreren

uitleg over domeinnaam registratie

U wilt een domeinnaam registreren maar u wilt eerst wat meer informatie. Op deze pagina leest u het hoe en waarom met betrekking tot domeinnaam registratie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen één of meerdere domeinnamen registreren.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een eenvoudige te onthouden naam die verwijst naar een plek op een webserver. Er zijn al veel domeinnamen geregistreerd dus niet alle domeinnamen zijn nog beschikbaar. Een domeinnaam is uniek en kan maar door één bedrijf of persoon tegelijk gebruikt worden. Een domeinnaam zegt meestal iets over de inhoud van de website.

Het vastleggen van een domeinnaam kan al vanaf een laag bedrag, actuele prijzen kunt u vinden op de pagina domein prijzen.

Waarom uw domeinnaam registreren?

  • Domeinnaam, een professionele uitstraling.
  • Zoekmachine positie, een goede domeinnaam helpt.
  • Domeinnaam beschermen, uw domeinnamen registreren en beschermen.

Hoe kan ik een domeinnaam registreren?

Om een nieuwe domeinnaam te kunnen registreren moet deze nog wel beschikbaar zijn. Daarom is de eerste stap in het proces van een domeinnaam registreren controleren of de domeinnaam nog beschikbaar is. Is de domeinnaam nog beschikbaar dan kunt u er nog een hosting pakket bij kiezen.

Vervolgens vult u het bestelformulier in met uw persoonlijke gegevens. Mordamus zal na het ontvangen van uw bestelling beginnen met het verwerken van uw aanvraag. Na ontvangst van uw registratie documenten duurt de registratie van uw domeinnaam een aantal uren.

 

Registreer een domein naam

www.
.com .net .org .biz .info
.nl .de .eu .es .lu
.be

 

 

Domein Registratie

www.
U bent hier  : Home Domeinnaam Domein Registratie Wat is Domein Registratie