Mordamus Webhosting en Domein registratie

Webmail en Agenda

Mordamus heeft een zeer uitgebreide webmail waar u als klant van Mordamus gebruik van kunt maken. Hierdoor heeft u altijd toegang tot uw e-mail en agenda.

wordlclient

Hieronder vind u enkele kenmerken:

Gebruiksvriendelijk

Door gebruik te maken van moderne technieken als XUL en Ajax voelt de webmail applicaie als een normale desktop email applicatie. Tevens is er een licht-gewicht versie beschikbaar voor o.a. mobiele telefoons.

Groupware ondersteuning

Door gebruik te maken van een rechten systeem is het mogelijk om taak, email en agenda gegevens te delen met andere gebruikers. Hierdoor vergroot de productiviteit en efficientie binnen een team.

Outlook synchronisatie

Microsoft Outlook kan worden gesynchroniseerd met uw webmail account, zodat contacten, taak en agenda gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen een desktop en webmail client. Als een gebruiker een nieuwe afspraak (taak) of contact toevoegd in Outlook of de webmail client dan worden de gegevens automatisch gesynchroniseerd tussen de applicaties.

Overal toegang

Perfect voor uw drukke levensstijl, u kunte-mail lezen via uw mobiele telefoon, PDA of ander mobiel apparaat dat SyncML ondersteunt. Heeft u een Windows Mobile, Symbian of Blackberry dan kunt u de email lezen via de ingebouwde email client. Heeft u een ander model dan kunt u gebruik maken van onze lichtgewicht webmail via WAP/XHTML.

 

Features

Mordamus is een ISP Gedragscode Deelnemer

Mordamus voldoet aan de ISP Gedragscode. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.


U bent hier  : Home E-mail hosting Webmail en Agenda