[Opgelost] Problemen met ophalen van email

In de loop van de middag kan het zijn dat email niet opgehaald kon worden door certificaat problemen. Deze problemen zijn inmiddels opgelost waardoor email weer via imap of pop3 opgehaald kan worden.

24th Apr 2020
[Afgerond] Onderhoudswerkzaamheden 10-04

Afgelopen vrijdag 10-04 hebben wij onze onderhoudswerkzaamheden afgerond. Deze onderhoudswerkzaamheden waren nodig om de dienstverlening te waarborgen. Als het gevolg van deze werkzaamheden is het ip adres van onze mail en webhosting diensten verandert.  Indien wij het domein en bijbehorende dns beheren dan hoeft u niets te doen. Indien u zelf ... Lees verder »

11th Apr 2020
Migratie naar nieuw Netwerk

Wij gaan gebruik maken van de nieuwe infrastructuur van onze leverancier. Voor u betekent dit, dat wij van 24 november tot en met 3 december een migratie van de door u afgenomen diensten in werking stellen. Deze migratie zal gefaseerd plaatsvinden en transparant. Dat wil zeggen dat u hier geen hinder van ondervindt.Door de migratie worden nieuwe ... Lees verder »

25th Nov 2017
[Afgerond] Onderhoudswerkzaamheden 14-06

De werkzaamheden zijn succesvol uitgevoerd en alle diensten zijn beschikbaar.

14th Jun 2014
Onderhoudswerkzaamheden 14-06

Aankomende zaterdag (14-06-2014) zullen we van 10:00 t/m 12:00 onderhoudswerkzaamheden doorvoeren aan de omgeving. Hierdoor is het mogelijk dat gedurende deze tijd diensten (zoals email en webhosting) niet zullen werken. We doen er alles aan om dit zo kort mogelijk houden.Zodra de onderhoudswerkzaamheden zijn afgerond zullen we hier een afmelding ... Lees verder »

11th Jun 2014
Onderhoudswerkzaamheden Beveiligde verbindingen

In verband met het recent ontdekte veiligheidsprobleem (CVE-2014-0160) in de software die zorgt voor de versleuteling van beveiligde verbindingen hebben wij een aantal werkzaamheden uitgevoerd op het Mordamus netwerk. Door deze werkzaamheden zijn alle diensten niet beschikbaar geweest op 21-4-2014 van 9:00 - 11:00. De werkzaamheden zijn succesvol ... Lees verder »

21st Apr 2014
Problemen met Uitgaande email

We hebben een probleem gehad met het versturen van uitgaande email. Dit probleem heeft zich voorgedaan op 1 december van 1 uur snachts tot 7 uur 's ochtends.
Het probleem is inmidels opgelost en emails worden weer succesvol verstuurd. Er is geen email verloren gegaan, wel zullen email berichten gedurende deze periode later zijn afgeleverd.

1st Dec 2013
Website bereikbaarheid problemen

Door problemen met een firewall is er een probleem onstaan met de bereikbaarheid van de diverse websites. Dit probleem heeft zich voorgedaan van 15:00 - 18:00 uur. Er is een nood ingreep toegevoegd waardoor de websites weer bereikbaar zijn.

8th May 2013
Anti spam/virus verbeteringen

We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd in onze anti spam/virus oplossing- Antivirus is bijgewerkt naar de laatste versie en detecteerd meer types van virussen.- We hebben meer antispam lijsten toevoegoed een onze anti spam oplossing.We hopen hiermee de overlast aan spam/virus emails te kunnen terug dringen. Mocht u aanmerkingen hebben dan ... Lees verder »

30th Mar 2013
Verbeteringen in geval van Storingen

We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd waardoor we in het geval dat onze hoofdomgeving niet bereikbaar is we toch bereikbaar blijven- We hebben onze 2e nameserver verplaatst naar een andere fysieke locatie. Hierdoor blijven externe mailservers bereikbaar- We hebben een storingspagina ingericht die we in geval van een storing kunnen tonen en ... Lees verder »

30th Jan 2013

Powered by WHMCompleteSolution