Website extensies ASP.net en PHP versie instellen, waar moet ik dat doen?

U kunt zelf de versies van uw php en asp.net installaties op uw domein instellen. Om dit te doen logt u in op uw regelpaneel. Vervolgens klik u op Domeinen > uw-domeinnaam.nl > Website Instellingen.

Hier ziet u een overzicht van de huidige installaties. Door middel van het dropdownmenu kiest u welke installaties u op uw domein wilt activeren. Mordamus adviseert u alleen de programmeertalen die u gebruikt te activeren. Wanneer u de wijzigingen bewaart zijn deze direct doorgevoerd op uw domein.