Synchroniseren met de Blackberry

Wij adviseren om SyncJe van Nexthaus te gebruiken om te synchroniseren met BlackBerry apparaten, natuurlijk zijn hiervoor ook andere alternatieven.

Om de synchronisatie tussen onze mailserver en uw blackberry op te zetten:

1. Download en instaleer SyncJE van http://mobile.nexthaus.com/ en selecteer de 'SyncJe for BlackBerry' link -Dit kan je doen via de Interninternet browser op de blackberry.
  2. Selecteer de SyncJe menu item
  3. Scroll en selecteer "Settings"
  4. Vul de volgende instellingen in:
    Server: http://webmail2.mordamus.com/MDSyncML.dll
    Username: Uw Mordamus Email gebruikersnaam
    Password: Uw Mordamus Email wachtwoord
  5. Scroll en selecteer "Get Folders" - Hierdoor zullen automatisch de contacten, taken en agenda items gevuld worden.
  6. Wij adviseren om alleen de "Only sync events between" optie ingeschakeld te hebben, hierdoor word er effectiever gesynchroniseerd.
  7. Scroll en selecteer "Save"
  8. Scroll en druk op "Start Sync"

NOTES:
* Om de volledige versie te krijgen van SyncJE client van Nexthaus moet er een aparte licentie aangeschaft worden. Dit kan gedaan worden via de website van Nexthaus.