Email instellingen Ipad

iPad

Hulp nodig bij het instellen van Mordamus e-mail op uw iPad? Wij leggen stap voor stap uit hoe u dat het snelste doet. Houd ondertussen gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand.

In dit stappenplan wordt de e-mail ingesteld met SMTP. Dit is geschikt voor iedereen die een iPad gebruikt.

Let op: De hieronder vermelde mailserverinstellingen gelden voor alle e-mailadressen van Mordamus

Stap 1: Open het programma Mail

Als u nog geen e-mailadres heeft ingesteld, opent u vanaf uw iPadblad het e-mailprogramma. Heeft u al wel een e-mailadres ingesteld? Ga dan naar Instellingen en kies voor e-mailadres toevoegen.

Stap 2: Welkom bij Mail

Kies Anders.

Stap 3: Beschrijving

Vul uw naam in, uw e-mailadres en het bijhorende wachtwoord. De beschrijving wordt automatisch ingevuld, maar kunt u optioneel invullen.

Stap 4: Instellingen

Vul vervolgens de instellingen in.

Kies voor POP
    Server inkomende post is mail.mordamus.nl, de server voor uitgaande post is mail.mordamus.nl. Vul bij gebruikersnaam uw volledige e-mailadres in.

Stap 5: SSL

U krijgt nu de vraag of u uw account zonder SSL wilt configureren.
Kies voor ja en ga door met Stap 6.

Stap 6: Mail

Waarschijnlijk krijgt u nu al e-mail binnen. Ga naar instellingen om de uitgaande e-mailserver beveiligd in te stellen.

Stap 7: Instellingen

U ben nu bij instellingen. Ga in de linkerkolom naar Mail, Contacten, Agenda. Tik vervolgens in het rechtermenu op het e-mailaccount van Mordamus die u in de voorgaande stappen hebt ingesteld.

Stap 8: SMTP

U ziet nu weer de instellingen van uw e-mail. Klik op SMTP.

Stap 9: SMTP

U gaat nu de uitgaande server beveiligd instellen. Vul uw gegevens in zoals u dat eerder heeft gedaan. Vul de serverpoort in: 25. Tik tot slot op gereed. Uw e-mail is nu ingesteld.