E-mailadres instellen in Outlook 2016 IMAP

Open Outlook 2016 en voer de volgende stappen uit:

• Ga naar 'Bestand'.
  • Klik op 'Account toevoegen'.
  • Vul je e-mailadres in.
  • Klik op 'Geavanceerde opties'.
  • Vink de optie 'Ik wil mijn account handmatig instellen' aan.
  • Klik op 'Verbinding maken'.
  • Kies bij Accounttype voor 'IMAP'.
  • Vul bij de inkomende e-mail het volgende in:
    • Server: mail.mordamus.nl
    • Poort: 993.
    • Versleutelingsmethode: SSL/TLS.
    • Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen: Nee.
  • Bij de uitgaande e-mail vul je het volgende in:
    • Server: mail.mordamus.nl
    • Poort: 465.
    • Versleutelingsmethode: SSL/TLS.
    • Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen: Nee.
  • Klik op 'Verbinding maken'.
  • Vul in de pop-up het wachtwoord van het account in en vink de optie 'Het wachtwoord opslaan in de wachtwoordlijst' aan.
  • Klik op 'OK'.
  • Vul nogmaals in de pop-up het wachtwoord van het account in en vink de optie 'Het wachtwoord opslaan in de wachtwoordlijst' aan.
  • Klik op 'OK'.
  • Klik nogmaals op 'OK'.