Pop emailaccount gebruiken op Iphone

Het is mogelijk om een Mordamus pop account in te stellen op uw Iphone. Dit is getest met een IPhone van T-mobile.

U gaat op uw IPhone naar "Instellingen" en selecteert hier "Mail, Contacten, Agenda".

Druk op "Voeg account toe" en kies voor "Anders" in het scherm.

Vul uw naam, adres, wachtwoord en omschrijving in en druk op "bewaar".

Vul in het volgende scherm bij "Server inkomende post" als host mail.uwdomein.nl in (verander uwdomein.nl in uw eigen domein).
Bij gebruikersnaam het gehele emailadres. (incl. domein.nl)

Als uitgaande email server kunt u in het geval dat u bij t-mobile zit de onderstaande gegevens invullen. zonder gebruikername en password lukt het ook.

De SMTP instelling is ‘smtp.gprs.t-mobile.nl'. Zowel de gebruikersnaam en wachtwoord is tmobile.