Handige links voor webbouwers

Op deze pagina in de FAQ zullen we proberen alle handige links bij elkaar te brengen voor webdesigners, vormgevers, developers, zoekmachine optimaliseerders en starters. Mocht u zelf een goede tip hebben mail deze dan naar onze support.

Webdesigner & Webdevelopment
programmeertalen, code, voorbeelden en validators

HTML Handleiding
Alles wat u wilt weten over HTML.

JavaScript Source
Knip-Plak | Dit is de perfecte website met knip-plak voorbeelden van eenvoudige javascripts.

DHTML Goodies
Knip-Plak | Een website vol met DHTML en AJAX scripts die u eenvoudig kunt gebruiken op uw website.

w3schools
Op de deze website vindt u meer informatie over XML, SOAP, RSS, AJAX en meer.

ASP.net Website
De officele website van MS over ASP.

PHP Website
De officele website van PHP website met alle relevantie info en een grote databank.

ColdFusion
De website van Adobe over Coldfusion.

ISAPI ReWrite
Helicon's webiste over ISAPI.

CSS libary
Knip-Plak | Voorbeelden van CSS menu's en andere CSS code

SiteMap Generator
Tool voor het maken van een sitemap voor uw website.

W3org validatie
Om uw HTML en CSS code onder de loep te nemen.

MySQL
De website over MySQL

MSSQL
MSSQL van Microsoft. De officele website.

Zoekmachine optimalisatie
Monitoren, prestatiecheckers en handleindingen

GoogleCheck
De positie checker. Deze tool checkt de positie van je website op basis van metatags.

Adsense Preview
Om te kijken welke Adsense er op uw website weergegeven zouden kunnen worden.

IwebTool
Iwebtool om verschillende analyses van uw website te kunnen doen. Ook site monitoring.

LinkVendor
Een zelfde type website als Iwebtool om de zoekmachine prestaties van uw website te monitoren.

Handleiding zoekmachine optimalisatie
Deze handleiding zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketing is het resultaat....

Vormgevers
Afbeeldingen

Corbis
Gratis aanmelden en mooie foto's downloaden.

IStock
Goedkope afbeeldingen kopen vanaf $1,-.

FlashFocus
Een website met Flash tutorials en meer.

Gratis Software
FTP, E-mail en browser

FileZilla FTP programma
Gratis FTP programma voor het uploaden van uw bestanden naar een webserver.

FireFox Browser
Een gratis webbrowser die zeer veel prijzen heeft gewonnen.

ThuderBird E-mail programma
Een e-mail programma van Mozilla (vergelijkbaar met Outlook).

Algemene Tools

BullZip ACCES naar MySQL
Handig programma om een MS acces database om te zetten naar een MySQL database.

HeidiSQL SQL beheer
Programma om uw MySQL database te kunnen beheren en bewerken vanaf uw lokale computer.