Mordamus Webhosting en Domein registratie

Wat is hosting

hosting en domeinnamen

U wilt een website maken maar u weet niet waar u moet beginnen? Op deze pagina leest u hoe en waarom met betrekking tot hosting.

Hosting

Wat is hosting? Hosting is afgeleid van het Engelse woord 'host', dat gastheer betekent. Hosting is een zeer gepaste term voor deze dienst. Een hosting provider, zoals Mordamus, accommodeert webruimte voor particulieren en bedrijven. Een hosting provider is de gastheer voor uw website. Een hosting provider accommodeert niet alleen webruimte maar verzorgt ook het e-mailverkeer behorende bij uw website. Hosting providers worden ook wel Internet Service Providers genoemd (ISP).

 

Domeinnaam registratie

Wat is domeinnaam registratie? Een domeinnaam is een uniek internetadres. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee delen, gescheiden door een punt. Domeinnamen worden gekoppeld aan IP-adressen via DNS. Het gebruik van domeinnamen is verzonnen, omdat dit voor de mens makkelijker te onthouden is dan IP adressen. Mordamus registreert voor u een domeinnaam en koppelt deze aan de webruimte die u bij Mordamus huurt. Tevens koppelt Mordamus aan de door u geregistreerde domeinnaam een e-mail service zodat u via de domeinnaam ook e-mail kunt ontvangen. Domeinnaam registratie kan worden gedaan door bedrijven en particulieren.

 

Maak de juiste keuze

Wij bieden u een keuze uit diverse hosting-pakketten. Afhankelijk van uw wensen kunt u zo een keuze maken uit de voor u beste oplossing. Op deze pagina kunt u een overzicht van onze pakketten bekijken.

We kunnen ons best voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is voor uw website de juiste keuze? Veroorzaakt uw website veel dataverkeer, of juist niet? En wat is dat eigenlijk, dataverkeer? Neem anders contact op met onze helpdesk, zij kunnen u verder helpen met de keuze.

 

 

Eigen site maken

Een website bouwen zonder ervaring? Ook u kunt het! Mordamus heeft een aantal voorgebouwde website's ontwikkeld die iedereen in staat stelt om door middel van een aantal stappen een website te bouwen en te beheren.

Meer informatie over onze unieke application packs kunt u hier vinden. 

Vragen?

Mocht u vragen hebben over hosting of over onze sitebuilders dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze helpdesk- of verkoopmedewerkers. Zie de contactpagina voor alle contactinformatie.

 

Features

Mordamus is een ISP Gedragscode Deelnemer

Mordamus voldoet aan de ISP Gedragscode. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.


U bent hier  : Home Website hosting Wat is Hosting